ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Συντήρηση Λεβήτων και ατμογεννητριών

Επεξεργασία νερού Λέβητα

Στη Redox Hellas είμαστε ειδικοί στην επεξεργασία του νερού ατμολεβήτων/ ατμογεννητριών, παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα χημικών προσθέτων επεξεργασίας νερού και ατμού (αντικαθαλατωτικά, αντιδιαβρωτικά, αλκαλοποιητές) μαζί με τα απαραίτητα δοσομετρικά συστήματα, και την παροχή υψηλής ποιότητας on-site service.

Γιατί είναι απαραίτητη επεξεργασία του νερού ατμολέβητα;

Γνωρίζατε ότι όταν το νερό μετατρέπεται σε ατμό διαστέλλεται σε όγκο πάνω από 1.000 φορές και ότι ταξιδεύει ένα κάτω από ένα σωλήνα ατμού σε πάνω από 100 χιλιόμετρα/ ώρα;


Ο παραγώμενος ατμός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τη μεταφορά θερμότητας, από ένα κεντρικό λεβητοστάσιο, όπου αυτό είναι αναγκαίο. Βέβαια, χωρίς την κατάλληλη θεραπεία του νερού του λέβητα, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος δημιουργίας επικαθήσεων σκληρών αλάτων στις επιφάνειες εναλλαγής θερμότητας και αλλά και διάβρωσης των μεταλλικών μερών που διαβρέχονται από το νερό.

Στην καλύτερη περίπτωση, αυτό αυξάνει το κόστος της ενέργειας και μπορεί να οδηγήσει σε κακή ποιότητα ατμού, μειωμένη απόδοση, μικρότερη διάρκεια ζωής της εγκατάστασης και σε μια λειτουργία η οποία είναι αναξιόπιστη. Στη χειρότερη περίπτωση, μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφική αστοχία και κίνδυνο σοβαρού ατυχήματος.

Για την αδιάκοπτη, αποτελεσματική, ασφαλή και οικονομική λειτουργία της εγκατάστασης, η Redox Hellas εμπορεύεται ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών χημικού καθαρισμού για την προστασία όχι μόνο του λέβητα, αλλά ολόκληρου του δικτύου της ατμοπαραγωγής.

Ακολουθήστε το σύνδεσμο για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα χημικά πρόσθετα ατμολεβήτων.

https://www.ncr-biochemical.com/applications/water/thermal-circuits/