ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Εταιρικό Προφίλ

Η REDOX HELLAS είναι μια από τις πιο αναπτυσσόμενες εταιρείες που δραστηριοποιούνται τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στην αγορά των Βαλκανίων με εξειδίκευση στην επεξεργασία νερού, τα χημικά για βιομηχανίες χάρτου καθώς και την καταπολέμηση του βακτηρίου της Legionella.

Τα προϊόντα που η εταιρεία εμπορεύεται απευθύνονται σε όλες τις εταιρείες με ιδιαίτερη έμφαση σε βιομηχανίες, μονάδες παραγωγής τροφίμων, ξενοδοχεία, σχολεία, ναυτιλιακές εταιρείες, τεχνικές εταιρείες, νοσοκομεία, χυτήρια, μηχανουργεία, μεγάλες κτηριακές μονάδες κ.α.

Η REDOX HELLAS έχει επιτύχει να εξασφαλίσει συνεργασίες με τους διεθνείς πιστοποιημένους οίκους NCR Biochemicals Spa, Gearchem και Starplast Ιταλίας, CEALIN GmbΗ και Midas GmbH Γερμανίας αλλά και Melamin Σλοβενίας σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια.


Ιστορία

Η εταιρεία ιδρύθηκε πριν από 10 χρόνια από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου και παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες για την επεξεργασία νερού (πύργοι ψύξεως, ατμολέβητες, βιολογικοί καθαρισμοί, λιποσυλλέκτες, αντίστροφες ωσμώσεις, αποσκληρυντές, συστήματα απόσμησης, κολυμβητικές δεξαμενές κ.α). Τα τελευταία χρόνια κατέχει ηγετική θέση στον τομέα πρόληψης και καταπολέμησης του βακτηρίου της Legionella Pneumophila, εφαρμόζοντας με απόλυτη επιτυχία εξειδικευμένα χημικά πρόσθετα.

  • 2019 – Συνεργασία με την Melamin Σλοβενίας για την αγορά των Βαλκανίων στον τομέα των χαρτοβιομηχανιών. Αποκλειστική συνεργασία με την Starplast Ιταλίας για Ελλάδα.
  • 2018 – Aποκλειστικη συνεργασία με την NCR Biochemicals Ιταλίας για Βουλγαρία, Αλβανία, Σερβία, Βοσνία και Κροατία για την αγορά της βιομηχανίας Χάρτου και επεξεργασίας Νερού.
  • 2015 – Aποκλειστικη συνεργασία με την Midas GmbH Γερμανίας για Ελλάδα. Aποκλειστικη συνεργασία με την Melamin Σλοβενίας για Ελλάδα.
  • 2013 – Aποκλειστικη συνεργασία με την Cealin GmbH Γερμανίας για Ελλάδα, Κύπρο και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Δραστηριοποίηση για την καταπολέμηση του βακτηρίου της Λεγεωνέλλας.
  • 2010 – Aποκλειστικη συνεργασία με την NCR Biochemicals Ιταλίας για Ελλάδα και Κύπρο.
  • 2009 – Ίδρυση της Redox Hellas

Όραμα

redox hellas visionΣτόχος της REDOX HELLAS είναι η εδραίωση της εταιρείας ως ενός δυναμικού και αξιόπιστου συνεργάτη τόσο στην Ελληνική αγορά όσο και στην περιοχή των Βαλκανίων, προσφέροντας στους πελάτες της, όχι μόνο προϊόντα, αλλά λύσεις παρέχοντας άμεσα κατάλληλη τεχνική υποστήριξη μέσω των εξειδικευμένων μηχανικών της αλλά και του εξειδικευμένου δικτύου των συνεργατών της. Επίσης βραχυπρόθεσμος και πολύ σημαντικός στόχος της εταιρείας είναι η εμπλοκή της στην ανάπτυξη παραγωγικής διαδικασίας χημικών προσθέτων με σεβασμό στο περιβάλλον.


Η Ομάδα της Redox Hellas

Χριστοδούλου Χρήστος

Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π, Μ.Β.Α

O Χρήστος Χριστοδούλου είναι ο ένας εκ των 2 ιδρυτών της Redox Hellas. Αποφοίτησε το 2000 από το Τμήμα Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το University of Bath. Από το 2001 απασχολήθηκε στην επεξεργασία νερού & λυμάτων στον τομέα των τεχνικών πωλήσεων και εγκαταστάσεων, στο R&D βιομηχανίας Χρωμάτων και στην ανάπτυξη του CRM πολυεθνικής εταιρείας, ενώ εργάστηκε και σαν σύμβουλος σε υπουργεία για την έκδοση σημάτων οικολογικών προϊόντων. Στην Redox Hellas έχει αναλάβει την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας.

Γερουσης Γεώργιος

BSc Management Sciences, MA Marketing

Ο Γερούσης Γεώργιος είναι ο ένας εκ των 2 ιδρυτών της Redox Hellas. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Αποφοίτησε από τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα και σπούδασε Management Sciences (BSc) στο Hull University της Αγγλίας. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πτυχίου έκανε μεταπτυχιακό στο Marketing (MA) στο Bradford University School of Management. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στον χώρο του ΙΤ δουλεύοντας σε πολυεθνικές εταιρείες όπως η ΙΒΜ και η Lenovo. Στην Redox Hellas έχει αναλάβει την Εμπορική Διεύθυνση της εταιρείας.

Τυροβολάς Ιωάννης

Χημικός MSc Electrochemistry

Ο Γιάννης Τυροβολάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959. Σπούδασε χημεία με μεταπτυχιακά στην ηλεκτροχημεία στην Αγγλία.
Ασχολήθηκε στις τεχνικές πωλήσεις σε θέματα επεξεργασίας νερού και αποβλήτων σε μεγάλες Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες στην Ελληνική αγορά.
Από το 2010 συνεργάζεται με τη Redox Hellas σαν σύμβουλος Πωλήσεων και Marketing.

Τσουράπας Δημήτριος

Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π, MSc Advanced Chemical Engineering with Biotechnology

Ο Τσουράπας Δημήτριος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Αποφοίτησε από την σχολή των Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου και κατέχει MSc in Advanced Chemical Engineering with Biotechnology από την σχολή Χημικών Μηχανικών του Imperial College London. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως Technical Sales Engineer και Account Manager στο κομμάτι των ειδικών χημικών εφαρμογών και των επικινδύνων αποβλήτων. Τον Μάρτιο του 2016 εντάχθηκε στο δυναμικό της Redox Hellas όπου εργάζεται για το Business Development της εταιρίας στον τομέα των ειδικών χημικών εφαρμογών στην περιοχή των Βαλκανίων.

Ζαράγκαλη Ευαγγελία

Υπεύθυνη Λογιστηρίου

Η Ζαράγκαλη Ευαγγελία γεννήθηκε στον Πειραιά και σπούδασε Λογιστική και διοίκηση εταιρειών. Εργάστηκε σε μεγάλα λογιστικά γραφεία και εμπορικές εταιρείες στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία. Το 2017 εντάχθηκε στο δυναμικό τηε Redox Hellas σαν υπεύθυνη λογιστηρίου.


Συνεργάτες

ncr biochemical
cealin
midas gmbh
melamin
GEARCHEM
labkotec.fi
axhell.com